Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos serowo-chrzanowy Eli

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek topiony złoty ementaler 100 g
śmietana kremowa 30% 250 ml
chrzan ze słoika 3 łyżki
rokpol 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Sos serowo-chrzanowy Eli

Śmietanę wlać do rondelka.Sery pokroić w kostkę,dodac do śmietany i chwilę pogotować,aż sery się rozpuszczą.Do sosu dodać chrzan i przyprawić do smaku pieprzem.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maryśka 19.11.2011 22:09
ciekawy
FAFIK 28.03.2011 06:48
Świetny przepis
Smakosz6 24.03.2011 12:10
mmmmmmm
oliwkowa
oliwkowa 15.03.2011 12:25
Super sos

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak