Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

francuskie koreczki

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
kukurydza 1 puszka
cebula biała 1 sztuka
drobna fasolka 1 puszka
sól, pieprz do smaku
czosnek 1 ząbek
oliwa do smaku
papryka zielona 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: francuskie koreczki

w misce mieszamy kukurydzę pokrojone papryczki cebulkę fasolkę oliwę i doprawiamy z gotowanego ciasta francuskiego wycinamy kółka na ich środek układamy warzywa i mieścimy je w foremkach pieczemy ok 15 minut w temp .200*c

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak