Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wieprzowina po chińsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowina 25 dag
papryka czerwona 1 szt
por 1 szt
makaron noodle 1 opakowanie
sos sojowy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina po chińsku

Mięso pokroić w paski, posypać przyprawą i podsmażyć na rumiano, dodać pokrojone warzywa w paski smażyć jeszcze chwile, następnie podlać wodą, dodać makaron i dusić na wolnym ogniu do miękkości , przyprawić sosem sojowym i jeśli trzeba mieszanką przypraw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 13.01.2014 22:13
Takie danie to ja rozumiem.
Wacław 18.11.2012 12:09
fajny przepis,pycha
Rafał10 27.10.2012 10:19
kocham chińszczyznę :)
sara1 23.10.2012 07:59
smaczna
sara1 23.10.2012 07:59
smaczna
angelika14 22.10.2012 20:58
proste, szybkie i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak