Sposób przygotowania

Mięso umyć, zalać wodą, zagotować. Cebule posiekać, kurki oczyścić, większe pokroić. Wraz z cebulą podsmażyć na maśle. Dodać do wywaru. Warzywa (prócz pomidorów) obrać, pokroić w kostkę, a pora w plasterki. Dodać do gotującego się mięsa i gotować do miękkości, około 40 min na małym ogniu. Na koniec dodać pokrojone w kostkę pomidory. Gotować jeszcze 5 min. Doprawić do smaku przyprawami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Agata B

    połączenie smaków idealne - koniecznie muszę jej spróbować:)))
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda bardzo apetycznie
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    Przepięknie się prezentuje :) na pewno była bardzo smaczna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka131919

    Muszę wypróbować, powinna smakować moim dzieciom, bo bardzo lubią grzyby
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Taka zupa na gęsto :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !