Leczo

Leczo

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasy

    1 kg
  • cebule

    4
  • ogórki konserwowe

    1 słoik
  • papryki czerwone

    2
  • pieczarek

    1 kg
  • keczup pikantny

    1
  • sos cygański

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę i paprykę kroimy w kostkę, cebulę w w ćwierćplastry, ogórki w drobne paseczki a pieczarki w półplasterki. Następnie w garnku rozgrzewamy olej i podsmażamy kiełbaśe, później dorzucamy cebulę i dalej smażymy. Następnie podlewamy wodą i dorzucamy pieczarki paprykę i oórki i próżymy do miękkości dolewając wody. Na koniec dodajemy sos cygański i keczup i czekamy aż się zagotuje.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ronald88

03.09.2011 11:30
super

Ewa95

30.08.2011 10:10
uwielbiam leczo

Jastinka

13.03.2011 19:26
niezłe

ewasylwia

02.10.2010 09:43
Pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat