Muszle z tuńczykiem

Muszle z tuńczykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • dużyh muszli makaronowych

    16
  • suszonych pomidorów w olowie

    5
  • łyżeczek kaparów

    5
  • łyżki tartego żółtego sera

    2-3
  • sól, pieprz

  • tuńczyk kawałki w oleju

    1 puszka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotuj muszle wg przepisu na opakowaniu i polej 2 łyżkami oliwy z tuńczyka.Pokrojone pomidory,tuńczyka(razem z oliwą),kapary oraz żółty ser wymieszaj i krótko podgrzej.Muszle napełnij masą tuńczykową.Udekoruj połówkami włoskich orzechów i ziołami.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat