gotowana fasolka szparagowa

gotowana fasolka szparagowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    kilka garści
  • masło

  • sól

  • bułka tarta

  • czosnek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę ugotować do miękkości w lekko osolonej wodzie. Następnie na patelnię dodać ząbek czosnku i podsmażyć go na maśle dodać bułkę tartą i chwilę podsmażyć. Wyłożoną na talerz fasolkę polać bułką.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

KOBRA

05.06.2012 14:24
pyszne

adam1f

13.02.2012 16:53
dobre

Mirka-Ludomila

02.01.2011 23:42
lubię fasolkę z bułka tartą:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat