Składniki:
fasolka szparagowa | 200 g |
brokuł | 0,5 szt |
kalafior | 0,5 szt |
pomidor | 3 szt duże |
jajko | 5 szt |
majonez | 2 łyżki |
olej | 3 łyżki |
woda | 3 łyżki |
sól | |
sos winegret | 1 (francuski) |
fasolka szparagowa | 200 g |
brokuł | 0,5 szt |
kalafior | 0,5 szt |
pomidor | 3 szt duże |
jajko | 5 szt |
majonez | 2 łyżki |
olej | 3 łyżki |
woda | 3 łyżki |
sól | |
sos winegret | 1 (francuski) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: