Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sznycel wiedeński

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

4 duże sznycle cielęce
4 plastry sera
4 plastry szynki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: sznycel wiedeński

na sznycla układamy plaster szynki plaster sera i posypujemy do smaku solą i pieprzem. zawijamy i ostrożnie pieczemy każdy sznycel z obu stron. tak upieczone sznycle kładziemy na naczynie żaroodporne i jeszcze przez pięć minut trzymamy pod przykryciem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak