Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z opieńkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3
margaryna 1 łyżeczka
sól do smaku
cebula
opieńki 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z opieńkami

Opieńki myjemy , osuszamy i odrywamy ogonki.
Kapelusze kroimy w plasterki.
Na patelni rozgrzewamy margaryne ,dorzucamy cebule, a nastepnie grzyby.
Solimy.
Chwile podsmażamy Dodajemy jajka i energicznie mieszamy.
Podajemy od razu po przyrządzeniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 16.06.2014 10:17
pyszna jajecznica z grzybkami
kate.500 14.07.2013 20:23
pysznosci pysznosci
misia53 28.05.2013 09:16
jestem na diecie i taką jajeczniczkę mogę wsuwać
Motorek 16.01.2013 13:07
aż ślinka cieknie
caralajna 14.10.2012 01:01
przyznam, że nie zbieram i nie jadam tych grzybów, więc nie wiem co tracę :)
olkaaa 13.10.2012 17:28
ależ smaczna propozcyja
romanrafal
romanrafal 13.10.2012 06:24
super jedzonko
edyta44 12.10.2012 23:28
smaczne
alaaa 12.10.2012 19:18
z opieńkami nie robiłam,,,
Marta1986 12.10.2012 15:56
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak