Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczone golonki

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

golonki
włoszczyzna
Sól czosnkowa jodowana Prymat
cebula 2

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone golonki

Golonki gotujemy w wodzie z dodatkiem włoszczyzny,liścia laurowego i ziela angielskiego około 1 godz. Wyciągamy z wywaru,obsypujemy przyprawami,dookoła obkładamy kawałkami cebuli i pieczemy w piekarniku 0,5-1 godz. Podczas zapiekania golonki polewamy wywarem. Podajemy z kiszoną,zasmażaną kapustą. Pycha!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aannkaa82 17.08.2013 19:54
To coś dla mnie :) uwielbiam goloneczki :)
romanrafal
romanrafal 08.12.2012 14:07
kocham to,rewelacja,palce lizać
adelajda 08.12.2012 07:17
ciś dla mojego męża i syna ! super !
Monika111 26.10.2012 11:39
polecam! Naprawde pyszne :)
Botwinka 21.10.2012 15:15
super
Pola5 11.10.2012 22:33
uwielbiam golonki :-)
smakoszek 11.10.2012 21:20
nie ma to jak słuszny kawał dobrego mięska:)
Mariposas 11.10.2012 20:43
coś dla mego męża :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak