Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane jabłuszka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłuszka małe 6 szt
kukurydza 1/2 puszki
szynka konserwowa 20 dag
szczypior
majonez
sól
jajko 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane jabłuszka

Jajka gotujemy na twardo po ugotowaniu studzimy .Następnie kroimy drobno. Kukurydze odcedzamy zalewy dodajemy do jajek. Szczypior kroimy . Szynkę kroimy w kosteczkę . Składniki mieszamy . Dodajemy majonez .Doprawiamy solą i pieprzem kolorowym do smaku . Jabłka myjemy odcinamy górę i wydrążamy . Sałatkę nakąłdamy do jabłuszek . Podajemy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika58 26.10.2012 21:06
ciekawe połączenie z jabłkami
Anna133 11.10.2012 19:30
ciekawe ;)
agaK. 11.10.2012 13:50
ale fajne:)
iwa643 11.10.2012 12:43
Polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak