Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab pieczony tradycyjnie

4.0
(23)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 1 kg
tłuszcz do smażnia

Przepis i sposób przygotowania na: Schab pieczony tradycyjnie

Schab posolić i posypać kminkiem,obrumienić z obu stron,a potem podlac wodą i dusić ok pół godź.Potem pokroić na kromki doprawic wg uznania i opiec na złoty kolor.Podawać z ziemniaczkami i surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 17.01.2013 08:17
apetyczny
marta34 10.05.2012 09:05
pychota
zuzanna_z 16.04.2012 12:05
smaczny
babcia
babcia 20.03.2012 07:25
piękny
Mariposas 01.02.2012 19:40
wygląda rewelacyjnie
owocówka 27.10.2011 07:56
uwielbiam schabik
Mariola17 23.07.2011 10:28
pyszne
Jaheira11 16.02.2011 23:05
pyszności
Emilia22 29.09.2010 14:44
szkoda,że nie leży na moim talerzu:)
mehia 27.09.2010 18:30
schabik jest najlepszy :)
bogumiła3 14.09.2010 21:41
super
IlonaAlbertos 02.09.2010 14:22
Uwielbiam taki schabik.
Aleksandra54 07.08.2010 11:46
Pycha!!!!!!!!
zoha1234567890
zoha1234567890 19.07.2010 12:42
pyszności:))))))))
sylwiachmiel 14.07.2010 17:01
lubie schabik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak