Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus jabłkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłka
cukier
cynamon Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Mus jabłkowy

Jabłka obrać ze skórki, pokroić na małe kawałki, dusić w garnku przez ok pół godz zmiksowac lekko blenderem dodac cukier i cynamon, odrobinę kawasku cytrynowego. Pogotowac jeszcze ok 15 min, goracy mus nakładamy do wyparzonych słoików, mocno zakręcić, odwrócić na noc do góry dnem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 12.02.2013 16:57
super
Joanna23 08.02.2013 10:09
lubię
[email protected] 28.01.2013 14:05
pychota
Madziela 10.01.2013 20:58
nie ma jak to jabluszka
treonina 04.01.2013 13:14
prosty i smaczny
cooleczka 01.01.2013 12:15
lubię do naleśników go dodać jako nadzienie
malaczarna23 24.12.2012 20:27
pychaśny mus
babi17 18.12.2012 21:02
super
Bernadeta1 16.12.2012 00:00
bardzo smaczny na szybkie ciasto
gacopierz23 13.12.2012 20:38
dobre do ryżu
mirosława4 12.12.2012 20:05
dobry
AURELKA 29.11.2012 13:25
lubię
pestka 26.11.2012 12:29
do naleśników świetny
ziutula
ziutula 25.11.2012 22:41
dobry na zimowe ciasta
Dorian 17.11.2012 23:10
super
Zdzisław 16.11.2012 21:59
do naleśników i ciasta
natalia.doradca 09.11.2012 16:03
do jabłecznika jak znalazł
Botwinka 09.11.2012 15:27
fajny
mariel78 09.11.2012 07:37
smaczne
eliza135 07.11.2012 09:13
dobre
ALAGOR 26.10.2012 15:30
bedzie swietny doo jablecznika ;)
Angelika10 21.10.2012 20:54
pychota
jozefinach 19.10.2012 18:38
Pyszności.
Pietruszka 11.10.2012 20:22
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak