Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

neapolitańskie racuchy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka pszenna 20 dag
drożdży 1/2 kawałka
olej do smażenia
woda 150 ml

Przepis i sposób przygotowania na: neapolitańskie racuchy

drożdże rozpuścić w ciepłej wodzie mąkę dodać do drożdży i wyrobić ciasto łyżką zamoczoną w ciepłej wodzie nabierać porcje ciasta i smażyć pod koniec smażenia posolić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 14.08.2011 21:50
super
KasiaK90 05.08.2011 09:52
świetne
Joanna108
Joanna108 27.12.2010 14:31
Super wyglądają.
anja3107 14.07.2010 15:04
nie jadłam takich - muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak