Składniki:
fasolka szparagowa | 50 dag |
pomidory z puszki | 1 |
kukurydza | 1 puszka |
ser brie | 150 g |
jajko | 1 |
śmietana | 200 ml |
pieprz | |
sól | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
ser gouda | 150 (tarty) |
fasolka szparagowa | 50 dag |
pomidory z puszki | 1 |
kukurydza | 1 puszka |
ser brie | 150 g |
jajko | 1 |
śmietana | 200 ml |
pieprz | |
sól | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
ser gouda | 150 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: