Gofry drożdzowe

Gofry drożdzowe

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Drożdze rozpuscić w ciepłym mleku.,margarynę również rozpuścić i wszystko razem mikserem wyrobić aż ciasto będzie lśniące.Przykryć ściereczką i pozostawić na 1 godzinę.Uwaga! Garnek musi być trochę wyzszy, bo ciasto rośnie.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (21)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ela15

22.06.2013 20:15
super, poproszę o jednego

gusia1000

28.01.2013 22:46
warto takie zrobić.

kuklik

14.01.2013 17:46
piękne serca szkoda zjadać, a może dobre na wymianę?

Aneta41

23.11.2012 18:18
wyglądają znakomicie

IlonaAlbertos

13.11.2012 18:05
Uwielbiam gofry, Twoje wyglądają wspaniale.

RenataZ-et

27.09.2012 19:57
wyglądają idealnie :)

bursztynek

20.09.2012 22:13
Hmm... drożdżowe - ciekawe z takimi się jeszcze nie spotkałam

marta34

13.05.2012 19:25
śliczne

anemon

23.04.2012 07:20
Drożdżowych nigdy nie jadłam, a wyglądają super.

jolanta19

06.10.2011 10:42
super wyglądają a jeszcze lepiej pewnie smakują

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat