Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panga w bułce tartej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 2 szt.
jajko 1 szt.
Bułka tarta klasyczna Prymat
mleko 1 łyżka stołowa
sól
pieprz
Kucharek przyprawa do potraw
cytryna

Przepis i sposób przygotowania na: panga w bułce tartej

Kroki postępowania

1
bierzemy 2 filety pangi, kroimy na 3 części, solimy i pieprzymy.
Krok 1 - panga w bułce tartej foto
2
do talerza wbijamy 1 jako, dodajemy łyżkę stołową mleka i kucharka do smaku. wszystko ubijamy na jednolitą masę i zatapiamy kawałki pangi a następnie obtaczamy w bułce tartej.
Krok 2 - panga w bułce tartej foto
3
tak przygotowaną rybę smażymy około 5-10 min na oleju. skrapiamy cytryną. można podać ją z ziemniakami i duszoną marchewką. Smacznego!
Krok 3 - panga w bułce tartej foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 10.10.2013 08:15
pyszna rybka
Róża1 15.06.2013 09:26
prosty , a pyszny przepis:-)
Ela15 20.12.2012 14:26
bardzo lubię
RenataZ-et 06.12.2012 21:43
lubię taką rybkę
Norgiusz 20.11.2012 16:32
pyszny obiad
Justyna87 19.11.2012 21:35
fajne
Bernadeta1 24.10.2012 00:26
bardzo lubię smażoną rybę,chociaż panga nie jest moją ulubioną rybą.
Wafelek2601 12.10.2012 10:00
Dobra
mela25 07.10.2012 07:52
smakowita
gosia56 06.10.2012 19:46
tradycyjna pyszna rybka.
Miki 06.10.2012 13:54
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak