Korniszony z musztardą

Korniszony z musztardą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wody

    1 litr
  • octu 10%

    ¾ szklanki
  • soli

    2 łyżki
  • cukru

    1 szklanka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Podane składniki zagotować i ostudzić. Następnie dodać 5 łyżek musztardy. Do słoików litrowych włożyć ziele angielskie, ząbek czosnku, listek laurowy, koper, chrzan, dodać ogórki najlepiej pokrojone w ćwiartki ale mogą być też całe. Zalać zalewą na pół godzinki i zakręcić słoiki i pasteryzować.

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

max1980

31.07.2010 16:29
pomysłowy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat