Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa grzybowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby leśne 0,5 kg
bulion na żeberkach 2 litry
koperek 0,5 lyzeczki
śmietana wg uznania
marchewka 1 mala

Przepis i sposób przygotowania na: zupa grzybowa

Grzyby oczyszczamy i myjemy.Kroimy.Wkladamy do gotujacego sie bulionu.Dodajwmy umyta,obrana i drobno pokrojona marchewke.Gotujemy do miekkosci.Nkoniec wlewamy smietane i wsypujemy koperek.
Mozemy podawac z makaronem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 22.09.2011 09:39
lubię to
Jolanta_P-S 18.05.2011 07:48
uwielbiam zupy grzybowe
Ania67 20.11.2010 22:07
uwielbiam:)
Tetiana 31.10.2010 15:52
pyszna!!!! wygląda rewelacyjnie! zrobię ja na Święta-podam z makaronem!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak