Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zimny klopsik jako przekąska.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone wieprzowo-wołowe 50 dag
cebula 1
Kucharek przyprawa uniwersalna
Majeranek suszony Prymat
bułka tarta pikantna
jajko 1

Przepis i sposób przygotowania na: Zimny klopsik jako przekąska.

Mięso wyłożyć do miski, wbić jajko. Cebulę pokroić w kostkę i troszkę podsmażyć, dodać do mięsa. Wszystko wyrobić z przyprawami, bułką tartą i jajkiem. Uformować małe klopsiki i usmażyć na oleju lub smalcu. Bardzo smaczne na zimno jako przekąska np. do sałatki warzywnej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EWI 17.07.2013 13:06
mniam mniam
Wacław 06.11.2012 10:10
smaczna przekąska :)
Izabela/bella81 06.10.2012 19:42
dobre jako przekąska do wódki ;p
eliza135 05.10.2012 08:43
na zimno jeszcze nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak