Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Węgierski tatar z śledzia

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śledzie 2 szt
cebula biała 1/2 szt
papryka czerwona 1/2 szt
grzyby marynowane 4 szt
Papryka słodka mielona Prymat
ketchup 1 łyżka
musztarda 1 łyzeczka
korniszony 2 szt
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Węgierski tatar z śledzia

Śledzie wyciągamy z zalewy odsączamy i siekamy dość drobno. Korniszony kroimy w małą kosteczkę . Grzybki marynowane najlepiej leśne odcedzamy i siekamy . Cebule obieramy i siekamy . Paprykę czerwoną myjemy i kroimy w kosteczkę . Składniki mieszamy . Dodajemy ketchup,musztardę ,pieprz ,paprykę słodką i ostrą. Mieszamy dobrze ,odstawiamy do lodówki ,żeby składniki i smaki dobrze się połączyły

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 04.10.2012 10:20
Pyszne polecam
artur7 04.10.2012 10:09
mniam
Sylwia56
Sylwia56 04.10.2012 10:04
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak