Surówka ze świeżej kapusty I

Surówka ze świeżej kapusty I

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • głowka kapusty

  • marchewka

    4 szt
  • peczek zielonej pietruszki

  • pęczek szczypiorku

  • olej

    4-5 łyżek
  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę po usunięciu wierzchnich liści opłukać, cienko poszatkować i posolić. Marchewkę umyć i starkować na tarce o małych oczkach. Pietruszkę i szczypiorek drobno posiekać. wszystko razem wymieszać, dodać olej, pieprz, kwasek cytrynowy i cukier.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

anja3107

14.07.2010 15:02
uwielbiam takie surówki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat