Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka ze świeżej kapusty I

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

głowka kapusty
marchewka 4 szt
peczek zielonej pietruszki
pęczek szczypiorku
olej 4-5 łyżek
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka ze świeżej kapusty I

Kapustę po usunięciu wierzchnich liści opłukać, cienko poszatkować i posolić. Marchewkę umyć i starkować na tarce o małych oczkach. Pietruszkę i szczypiorek drobno posiekać. wszystko razem wymieszać, dodać olej, pieprz, kwasek cytrynowy i cukier.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anja3107 14.07.2010 15:02
uwielbiam takie surówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak