Składniki:
oliwa | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
mąka | 4 łyżki |
cebula | 1 szt |
pomidorów | 1,5 kg |
rosołu | 1 l |
bazylia | 1 pęczek |
śmietana kremówka | 10 dag |
gęstej kwaśnej śmietany | 15 dag |
sól, pieprz | do smaku |
oliwa | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
mąka | 4 łyżki |
cebula | 1 szt |
pomidorów | 1,5 kg |
rosołu | 1 l |
bazylia | 1 pęczek |
śmietana kremówka | 10 dag |
gęstej kwaśnej śmietany | 15 dag |
sól, pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: