Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula
majonez
jogurt naturalny
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczna

Ser żólty zetrzeć na tarce na drobnych oczkach, jajka posiekać, cebulę pokroić w małą kosteczkę.
Wszystkie składniki wymieszać w misce z łyżką majonezu i dwoma łyżkami jogurtu naturalnego (tyle aby zachować konsystencję pasty), dodać pieprz i sól do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiek 23.10.2012 07:59
bardzo lubię takie pasty jajecze pod każdą postacią
Rafał10 06.10.2012 09:00
na śniadanko w sam raz :)
pycia9 04.10.2012 17:12
pycha
Betka 03.10.2012 14:27
pychota;)
Piotr-21 03.10.2012 14:17
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak