Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty I

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebul 1 szt
jabłka 1-2 szt
olej 1-2 łyzki
sól, pieprz
Kwas cytrynowy Prymat
kapusta czerwona 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty I

Kapustę po obraniu z wierzchnich liści poszatkować, cebulę obrać i opłukać, jabłka umyć i pokroić w drobna kostkę. Dodać do kapusty, posolić, posypać cukrem, skropić kwaskiem cytrynowym i wymieszać z olejem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak