Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwonej kapusty i fasoli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola 10 dag
jabłka 1-2 szt
cebula
olej 3-4 łyżki
Kwas cytrynowy Prymat 1/4 łyżeczki
sól, pieprz
kapusta czerwona 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwonej kapusty i fasoli

Kapustę obrać z wierzchnich liści, poszatkować, sparzyć, odcedzić, przestudzić. Fasolę ugotować (przed ugotowaniem namoczyć na noc ). Jabłka i cebule obrać, pokroić. Wszystko wymieszać, dodając olej, kwasek, sól i cukier

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 18.09.2010 00:52
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak