Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak na ciepło z serem feta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpiank 2 garśćie
masło 1 łyżeczka
Pieprz biały mielony Prymat
ser feta 1/4 szt
czosnek 2 ząbki
bulion 1/3 szklanki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
kaszka 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak na ciepło z serem feta

Szpinak myjemy i siekamy . Na patelni rozpuszczamy masło podsmażamy wyciśnięty czosnek . Dodajemy posiekany szpinak smażymy .Podlewamy bulionem .dusimy .Miksujemy . dodajemy kaszkę manną mieszamy . Doprawiamy sola i pieprzem . dodajemy pokruszony ser feta. Mieszamy dobrze aż ser się rozpuści. Podajemy na ciepło .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna156 12.03.2013 09:11
kocham szpinak ....mniam :)
gottrina 29.09.2012 10:03
zjawiskowe
adelajda 29.09.2012 08:01
bardzo lubię szpinak w każdej postaci ! ja zamiast bulionu dolewam mleko lub śmietanę !
iwa643 29.09.2012 07:22
Przystawka do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak