Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka indycza na maśle

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka indycza 500 g
cebula biała 2 szt
mąka pszenna do obtoczenia
masło 2 łyżki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka indycza na maśle

Wątróbkę czyścimy i płuczemy, obtaczamy w mące i smażymy na maśle z obu stron.

Cebulę kroimy w piórka i dodajemy do wątróbki. Solimy i przyprawiamy pieprzem. Dodajemy odrobinę wody. Wszystko razem dusimy na wolnym ogniu do momentu aż cebula zmięknie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kotlet 08.08.2011 23:22
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak