Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jablkowa pekińska

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 300-400 g
cebula 1 szt
sok z 1/2cutryny
sól, pieprz, cukier do smaku
marchew 1 szt
jabłko 1 szt. (duże)

Przepis i sposób przygotowania na: Jablkowa pekińska

Kapustę poszatkować, cebule pokroić w kostkę, jabłko i marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Dodać sok z cytryny i trochę oliwy i doprawić do smaku pozostałymi przyprawami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sarenka 16.09.2011 08:45
Robie taka i jest smaczna.
Dorota71 23.09.2010 08:24
interesująco wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak