Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DIPY SELEROWE

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler 1 PĘCZEK
serek homogenizowany 2 SZT
Szczypiorek cienki 1 PĘCZEK
tarty chrzan 2 ŁYŻKI

Przepis i sposób przygotowania na: DIPY SELEROWE

Do jednego opakowania serka dodać posiekany szczypiorek, a do drugiego chrzan i dokładnie wymieszać. Seler obrać i schłodzić w lodówce. Podawać schłodzone.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 08.05.2012 11:02
lubię smak selera

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak