Chleb tostowy w jajku

Chleb tostowy w jajku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gr

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chleb

    4 kromki
  • jaja

    4 sztuki
  • sól

  • masło

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Chleb tostowy najlepiej jak będzie już lekko czerstwy. Kromki przekroić na pół.
Jaja bardzo dokładnie rozbełtać z solą, pieprzem i cebulką suszoną.
Na patelni na małym ogniu roztopić masło. Namoczyć chleb w jajku i podsmażać około 1min z jednej strony, następnie 1 min z drugiej strony.

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IwonaDD

28.01.2014 14:55
proste i pyszne

adelajda

22.09.2012 17:33
bardzo smakowicie wygląda ! lubię grzaneczki !

Rafał10

22.09.2012 13:27
Miki47 na zwykłym też jest smaczne, ważne by był lekko czerstwy :)

miki47

22.09.2012 12:46
a na zwykłym chlebku też polecasz?

miki47

22.09.2012 12:46
pysznie

wiola333

22.09.2012 12:37
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat