Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryż z warzywami i sosem chinskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 500 g
sos chiński 1 słoik
olej do smażenia
sól do smaku
warzywa mrożone 1 (na patelnię)

Przepis i sposób przygotowania na: ryż z warzywami i sosem chinskim

Ryż gotujemy solimy i odsączamy i odstawiamy.następnie na patelni rozgrzewamy olej i smażymy warzywa do miękkości,następnie dodajemy cały sos i jeszcze chwile dusimy.Gotową chińszczyzna zalewamy ryż i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mysza620 11.04.2013 11:32
takie proste a jakie apetyczne , mniam :)
Ewelina45 23.09.2012 07:17
mniama
Sylwia56
Sylwia56 22.09.2012 11:28
tez tak czasem robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak