Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pyszna fasolka na kolorowo

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa zielona 250 gram
Fasolka szparagowa żółta 250 gram
Bułka tarta klasyczna Prymat do smaku
czosnek do smaku
oliwa do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pyszna fasolka na kolorowo

Fasolkę opłukać, usunąć końcówki i ugotować w osolonej wodzie (ok.20 min.).Następnie odcedzić i na rozgrzanej patelni poddusić chwilkę (na oliwie z oliwek), następnie dodajemy czosnek i bułkę tartą.Szybko i pysznie!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 09.09.2015 08:13
bardzo lubie
Margo1 04.01.2014 09:36
przepyszna jest
Adamorek 21.09.2012 09:49
smak i zdrowie
ewka1978 21.09.2012 08:29
bardzo lubię fasolkę szparagową
Monika-twin 21.09.2012 08:23
pycha! fajny dodatek do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak