Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupka jarzynowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

skrzydełka z kurczaka 3-5
włoszyzna
kalarepka młoda
kalafior kilka różyczek
natka pietruszki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zupka jarzynowa

Oczyszczone skrzydełka ugotować w wodzie. Następnie dodać do nich włoszczyznę oraz kalarepkę i kalafiora. Gotować do miękkości. Doprawić do smaku. już na talerzu posypać natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 22.08.2011 18:46
pycha
Danuta8 15.04.2011 12:20
smaczna;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak