Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane ziołami

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pietruszka zielona 1 łyżeczka
koperek 1 łyżeczka
rzeżucha 1 łyżeczka
szczypiorek 1 łyżeczka
majonez 2 łyżeczka
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
Gałka muszkatołowa mielona Prymat 1 szczypta
jajko ugotowane na twardo 4 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane ziołami

Jajka przecinamy na połówki, wyciągamy żółtka i ucieramy z majonezem, posiekanymi ziołami, solą, pieprzem i gałką. Tak przygotowanym farszem nadziewamy jajka. Dekorujemy dowolnie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 20.04.2013 22:14
bardzo smaczne
Katarzyna59 13.10.2012 17:00
pyszne
Barbara/zuza22_85 20.09.2012 09:33
fajne
edi 18.09.2012 20:51
wyglądają wspaniale

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak