Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zasmażka do zupy

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 2 łyżki
mąka 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: zasmażka do zupy

Margarynę rozgrzać na patelni, następnie dodać do niej wcześniej przesianą mąkę pszenną. Zarumienić na złoty kolor. Idealna do zagęszczania zup czy sosów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 24.09.2012 15:15
Też tak robię.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak