Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DIP BARBEQUE

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

powidła śliwkowe 4 łyżki
sól do smaku
miód 1 łyżeczka
Kolendra cała Prymat do smaku
cynamon Prymat do smaku
sok z cytryny 1 łyżeczka
ketchup 7 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: DIP BARBEQUE

Ketchup mieszamy ze wszystkimi przyprawami, później dodajemy miód, powidła i sok z cytryny, dobrze wymieszac i odstawic na ok.10 min w chłodne miejsce.
SMACZNEGO!!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak