Składniki:
kozi ser pleśniowy | 300 gram |
masło | 1 łyżka |
pory | 5 sztuk |
olej | 1 łyżeczka |
śmietana 18 proc | 200 ml |
jajko | 2 sztuki |
sól, pieprz, gałka muszkatołowa | do smaku |
ciasto francuskie | 500 gram |
kozi ser pleśniowy | 300 gram |
masło | 1 łyżka |
pory | 5 sztuk |
olej | 1 łyżeczka |
śmietana 18 proc | 200 ml |
jajko | 2 sztuki |
sól, pieprz, gałka muszkatołowa | do smaku |
ciasto francuskie | 500 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: