Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupiące czosnkowe grzanki z włoską oliwą, marynowaną papryką i patisonkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

patisony marynowane 4 sztuka
ząbek czosnku 1 sztuka
papryka marynowana 4 sztuka
Pieprz czarny ziarnisty Prymat 2 szczypta
oliwa 2 łyżka
chleb 5 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiące czosnkowe grzanki z włoską oliwą, marynowaną papryką i patisonkami

Chleb grillujemy z obu stron, następnie nacieramy czosnkiem i skrapiamy oliwą, układamy pokrojoną na mniejsze kawałki paprykę, podobnie patisonki. Podajemy najlepiej zaraz po przygotowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 02.01.2013 16:36
chętnie bym zjadła taką grzankę
staropolanka5 17.09.2012 22:24
fajne
Magula 17.09.2012 19:50
wyglądają apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak