Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pulpeciki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Bułka tarta klasyczna Prymat 5g
natka pietruszki
cielęcina 70g chuda
jajko 0,5 szt.
masło 6g

Przepis i sposób przygotowania na: pulpeciki

mięso umyj i ugotuj, przepuść przez maszynkę. Masło utrzyj z jajkiem, dodaj mięso, posiekaną natkę pietruszki, bułkę i wymieszaj. Uformuj pulpeciki i włóż je do wrzącego rosołu. Gotuj pod przykryciem okołó 10 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 17.09.2010 22:58
super
iwona332 17.09.2010 22:58
super
iwona332 17.09.2010 22:58
super
iwona332 09.09.2010 18:12
fajne
Maryś1 04.08.2010 14:13
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak