Składniki:
cebule | 3 sredniej wielkosci |
pieczarki | 500-600 g |
marchewka duża | 2 |
bardzo duzy pomidor | 1 |
majonez | 6 czubatych lyzek |
kaczup (pikantny) | 6-8 czubatych lyzek |
ser żółty | 200 g |
schab bez kości | 6 (plastry, 1 cm) |
cebule | 3 sredniej wielkosci |
pieczarki | 500-600 g |
marchewka duża | 2 |
bardzo duzy pomidor | 1 |
majonez | 6 czubatych lyzek |
kaczup (pikantny) | 6-8 czubatych lyzek |
ser żółty | 200 g |
schab bez kości | 6 (plastry, 1 cm) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: