Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z grilla

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg patroszony 2 sztuka
masło 100 gram
cytryna 4 plaster
Pieprz cytrynowy mielony Prymat do smaku
sól do smaku
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z grilla

Pstrągi umyć, do środka włożyć plasterki masła, cytryny, posiekany koperek. Oprószyć solą i pieprzem. Ułożyć w koszyczkach, grillować niedługo z każdej strony.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak