Przepis i sposób przygotowania na: zupa wieska
2. Rosol zagotowac, dodac warzywa i koncentrat, gotowac ok 10 min, przyprawic do smaku.
3. Wrzucic makarondo zupy, gotowac kolejne 5 min az bedzie miekki.
4. Podawac posypane natka pietruszki
rosół | 0,5 litra |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżeczki |
cebula biała | 1 szt |
marchew | 1 szt |
pieczarki | 2 szt |
pora | 1 szt |
pomidor | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
makaron nitki | 1 op |
oliwa | 1 łyż |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: