Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka faszerowana mięsem mielonym

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka czerwona 5 szt.
mi?so mielone z ?opatki 0,5 kg
ry 1 szkl.
pieczarki 5 szt.
cebula 1 szt.
czosnek 2 z?bki
sól
pieprz
oliwa
przyprawa do mi?sa mielonego Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana mięsem mielonym

Papryk? umy?, odkroi? górn? cz??? (ok. 2 cm ) i wydr??y?.
Czosnek i cebul? pokroi? i zeszkli? na oliwie, doda? pokrojone w kostk? pieczarki.
Woreczek ry?u ugotowa?.
Wszystko wymiesza? z mi?sem mielonym, doprawi? sol?, pieprzem i przypraw? Prymat.

Papryk? wype?ni? farszem, z wierzchu posmarowa? oliw?, przykry? "kapturkiem" i piec w temp. 180 stopni przez ok. 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 27.12.2013 15:57
lubię takie jedzonko :)
Łukasz15 26.11.2013 00:36
Bardzo lubię
kuklik 02.04.2013 16:26
smakowitości

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak