Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola szparagowa z bułeczką.

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 20 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
masło 2 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola szparagowa z bułeczką.

Fasolkę gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Masło rozpuszczamy, dodajemy bułkę tartą i przysmażamy na niej ugotowaną fasolkę. Podajemy na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paniusiaewa 13.02.2017 09:50
Bardzo lubię i często robię, a na zimę sobie mrożę żółta.
malinka18 05.09.2012 21:56
ja zazwyczaj zrywam młodą fasolkę bez nitek po bokach a jeśli już takowe są to obieram je przed gotowaniem.lepiej sie je i nie trzeba ich wyciągać z buzi...a tak ogólnie to uuuuuwielbiam fasolkę!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak