Składniki:
kurki | 250 g |
tagliatelle | 200 g |
masło | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
cebula | 1 szt |
śmietana 30% | 5 łyżek |
wino białe | 1/2 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kwaśna śmietana | 5 łyżek |
kurki | 250 g |
tagliatelle | 200 g |
masło | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
cebula | 1 szt |
śmietana 30% | 5 łyżek |
wino białe | 1/2 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kwaśna śmietana | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: