Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka wieprzowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątroba wieprzowa 1 kg
olej do smażenia
sól do smaku
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka wieprzowa

Cebulkę kroimy w kostkę i wkładamy na patelnie z oliwą.Podsmażamy tylko tyle aby się zeszkliła.wątrobę należy pokroić w nie za duże kawałki i wrzucić na tłuszcz.Podsmażamy tak około 5 minut. nie więcej ,gdyż wątroba byłaby twarda. Podobnie jest z solą dlatego solimy je dopiero gdy zdejmiemy z gazu nasze danie .To bardzo ważne. I możemy się już zajadać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kikiriki 02.09.2012 08:53
muszę zrobić
caffee_tea 01.09.2012 23:45
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak