Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z pomidorkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1/2 kg
pomidorki koktajlowe 15-20 dag
sos sałatkowy fit-up z chili 1 torebka
oliwa 4 łyżki
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z pomidorkami

Fasolkę szparagową umyć, oczyścić i ugotować w wodzie z dodatkiem soli i szczypty cukru. Następnie odcedzić, ostudzić i pokroić na kawałki. Pomidorki koktajlowe pokroić na kawałki. Oliwę wymieszać z sosem fit-up z chili i suszonymi pomidorami. Fasolkę i pomidorki włożyć do miski, polać przygotowanym sosem, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 24.07.2013 20:10
Smakowite połączenie.
Iwusia 06.10.2012 23:06
ale smacznie
Katarzyna/kate1980 31.08.2012 21:12
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak